Швидко та просто: розбиваємо, варимо, виймаємо!
Звільнити сире яйце від шкаралупи набагато простіше, ніж варене. Американка Бетсі Кауфман (Betsy Kaufman) у старті властивій людині допитливої лінь придумана, як варити яйця без шкаралупи — для цього всього лише потрібно купити її винахід, пластикові контейнери Eggies.
Перед варінням у форму для варіння яєць виливається білок із жовтком (можна відразу із сіллю та приправами), і далі все разом опускається у воду. Після яйця легко відокремлюються від контейнерів і водночас навіть зберігають звичну форму. Надзвичайно принцип дії чудово ілюструє відеосюжет.
Переваги:
- кінець безладу під час варіння яєць!
- можливість додавання приправ перед вареною!
- можна варити тільки білок
- якщо вам подобається смак жовтки, ви можете кип'ятити яйця з 2 жовтками замість одного
- заощаджує вам час так, як не доведеться чекати, поки охолоне яйце.
Ви можете перед приготуванням додати більше інгредієнтів, як-от трави, цибуля та сир в Eggie, перш ніж готувати.
якщо всі яйця не використовуються відразу, Ви можете зберігати приготовані яйця в їхніх контейнер