Яка вона — домашня ковбаса, буженина чи балет? Мало хто пам'ятає справжній смак цих страв. У магазинах усе частіше пропонується щось схоже на м'ясний продукт, але з величезною кількістю підсилювачів смаку, барвників та інших далеко не корисних добавок.
Ми ж поділимося з вами знаннями, як приготувати шинку вдома і водночас не витратити на це весь день
Безсумнівно, ви знаєте безліч смачних страв без м'яса. Але рецепт домашньої вегетаріанської ковбаси обов'язково має з'явитися на вашій кухні. Така ковбаса не тільки дуже смачна, але й корисна. Ваша ковбаса може бути з квасолі, гороху, з морквою, різноманітними спеціями... Головне, що ви можете використовувати для її приготування тільки натуральні інгредієнти. Жодних добавок і шкідливих барвників — усе для вашого здоров'я.
А економія?
Вартість ковбаси в магазинах така висока, що купувати її часто не виходить. А балик, буженина коштують ще дорожче. Якщо порівнювати вартість ковбаси та м'яса, дедалі частіше вибір робиться на користь м'яса. Якщо ж звернути увагу на ковбасу низької вартості, то відразу виникає питання до її якості та складу. Погодьтеся, навряд чи ковбаса з м'яса може коштувати втричі дешевша, ніж м'ясо.
З шинкою ви можете готувати тільки з того, що ви вважаєте потрібним і корисним для вашого організму. І, звісно, економити.
А яка ж смачна домашня шинка. Mondon... Ось, наприклад, куряча. Це ж просто об'єм, а готувати її простіше простого. Берете куряче філе та м'ясо з курячих стегон, перемелює його. Потім додаєте моркву, цибулю, часник, яйце, оливкову олію і все це змішуєте з отриманим фаршем. А далі починається ваша творчість. Спеції... Що ви любите? Коріандр? Додавайте. Червоний перець, білий, чорний, запашний? Звісно. Орегано, мускатний горіх, куркума. Все на ваш смак.
На відміну від магазинної ковбаси або баліка, з шинчинницею ви самі вирішуєте, який смак у вашої ковбаси буде сьогодні!
Тривалим готувати. Перемішайте всі інгредієнти, укладіть їх у рукав для запікання, покладіть його у шинку, зафіксуйте пружинами та готуйте в мультиварці, духовці або просто в каструлі. Знову ж — вибір за вами.
У комплекті ви отримуєте:
- Корпус шинки
- Днище
- Притискну кришку
- Пружини — 3 шт.
- Інструкцію з рецептами домашніх страв
Гілчинниця зроблена з неіржавкої сталі, її розмір 11х17 см.
Ви можете вибирати 3 різних обсяги готових страв. Максимальний робочий об'єм може бути 0,9 л, 1,13 л, 1,5 л. Об'єм виходу готового продукту: 0,2-0,8 л, 0,5-1,0 л, 0,74-1,4 л.
Переваги:
- Ви вибираєте інгредієнти на свій смак
- Можна готувати різноманітні ковбаси, шинку, буженину
- Це набагато дешевша за магазинну продукцію
- Жодних барвників, підсилювачів смаку та інших шкідливих добавок
- Гілчинниця виготовлена в Україні
-
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип форми | Кругла |
Конструкція форми | Розбірна |
- Ціна: 690 ₴