Кошик
100% ПЕРЕДПЛАТА .ЦІНИ УТОЧНЮЙТЕ! ВІДПРАВКА ДО 3 ДНІВКУПИТЬ

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 11:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

МАГАЗИН ТВ-ШОП
Кошик
Олія ефірна сосни Aroma Kraina, 5 мл, фото 1

Олія ефірна сосни Aroma Kraina, 5 мл

  • В наявності
  • Код: 9110218

148,50 ₴

+380 (66) 256-62-61
ЗАМОВЛЕННЯ, КОНСУЛЬТАЦІЯ з 11-00
  • +380 (93) 107-03-32
    тільки Viber
  • +380 (97) 480-53-11
    ЗАКАЗ, КОНСУЛЬТАЦИЯ с 11-00
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Олія ефірна сосни Aroma Kraina, 5 мл
Олія ефірна сосни Aroma Kraina, 5 млВ наявності
148,50 ₴
+380 (66) 256-62-61
ЗАМОВЛЕННЯ, КОНСУЛЬТАЦІЯ з 11-00
  • +380 (93) 107-03-32
    тільки Viber
  • +380 (97) 480-53-11
    ЗАКАЗ, КОНСУЛЬТАЦИЯ с 11-00
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ефірна олія сосни Aroma Kraina, 5 мл — ефірна олія у флаконі для аромалампи, дифузора та ароматерапії. Хвойний аромат — свіжий, смолистий, бадьорий. Він очищує повітря й створює відчуття лісової прогулянки; в езотериці хвойні дерева виганяють негатив, відновлюють сили, дають стійкість і заземлюють, повертаючи зв'язок із природою.Ефірна олія соснової хвої отримується з хвої сосни (Pinus sylvestris) шляхом парової дистиляції. Вона має багато різноманітних застосувань та властивостей. Ось деякі з них: 1. Заспокійливі властивості: ефірна олія соснової хвої відома своїми заспокійливими властивостями, які можуть допомогти зняти стрес і тривогу. Вона може використовуватись у ванній або масажній олії для релаксації та заспокоєння. 3. Вона може бути використана для очищення поверхні шкіри, ран або ранок. 4. Стимулюючі та освіжаючі властивості: аромат ефірної олії соснової хвої може викликати почуття освіження та підняття настрою. Вона може бути додана до аромалампи або дифузора для створення приємної атмосфери. 5. Використання в косметиці: ефірна олія соснової хвої може використовуватись у складі косметичних засобів, таких як мило, шампуні, лосьйони тощо. Вона допомагає зміцнити шкіру та волосся, а також має антиоксидантні властивості. 6. Використання в побуті: ефірна олія соснової хвої може бути використана для виготовлення природних засобів для прибирання. Важливо пам'ятати, що перед застосуванням ефірної олії соснової хвої необхідно переконатися, що вона знедійснюється медичним фахівцем або відповідним спеціалістом. Використання неякісних або неправильно розведених олій може викликати алергічну реакцію або інші негативні наслідки.
Основні
ВиробникУкраїна ТД
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Вага30 г
Висота7 см
Довжина3.5 см мм
МатеріалОлія
Ширина3 см см
  • Ціна: 148,50 ₴