Кошик
100% ПЕРЕДПЛАТА .ЦІНИ УТОЧНЮЙТЕ! ВІДПРАВКА ДО 3 ДНІВКУПИТЬ

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 11:00 найближчого робочого дня (завтра, 12.06).

+380 (66) 256-62-61
+380 (93) 107-03-32
+380 (97) 480-53-11
вул. Харківське шосе,19 ТЦ Мега Сіті (бутіки №1018, 1019, 1037, 1039) з 11-00 — 20-00 (телефонуйте заздалегідь) Кіровоград, Рівне, Суми,Тернопіль, Полтава, Харьків, Львів, Вінниця, Луцьк, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Черкаси, Херсон, Ужгород, Чернівці, Київ, Україна
МАГАЗИН ТВ-ШОП
Кошик
Сосна (ефірне масло 5 мл.), фото 1

Сосна (ефірне масло 5 мл.)

  • В наявності
  • Код: 9110165

85,50 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 ₴

+380 (66) 256-62-61
ЗАМОВЛЕННЯ, КОНСУЛЬТАЦІЯ з 11-00
  • +380 (93) 107-03-32
    тільки Viber
  • +380 (97) 480-53-11
    ЗАКАЗ, КОНСУЛЬТАЦИЯ с 11-00
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Сосна (ефірне масло 5 мл.)
Сосна (ефірне масло 5 мл.)В наявності
85,50 ₴
+380 (66) 256-62-61
ЗАМОВЛЕННЯ, КОНСУЛЬТАЦІЯ з 11-00
  • +380 (93) 107-03-32
    тільки Viber
  • +380 (97) 480-53-11
    ЗАКАЗ, КОНСУЛЬТАЦИЯ с 11-00
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ефірна олія соснової хвої отримується з хвої сосни (Pinus sylvestris) шляхом парової дистиляції. Вона має багато різноманітних застосувань та властивостей. Ось деякі з них: 1. Заспокійливі властивості: ефірна олія соснової хвої відома своїми заспокійливими властивостями, які можуть допомогти зняти стрес і тривогу. Вона може використовуватись у ванній або масажному маслі для релаксації та заспокоєння. 2. Протизапальні властивості: оскільки ефірна олія соснової хвої містить компоненти, такі як α-пінен та β-пінен, вона може мати протизапальний ефект. Це може бути корисним для зменшення запалення у суглобах чи м'язах. 3. Антисептичні властивості: ефірна олія соснової хвої має антисептичні властивості, що допомагають у боротьбі з мікробами. Вона може бути використана для очищення поверхні шкіри, ран або ранок. 4. Стимулюючі та освіжаючі властивості: аромат ефірної олії соснової хвої може викликати почуття освіження та підняття настрою. Вона може бути додана до аромалампи або дифузора для створення приємної атмосфери. 5. Використання в косметиці: ефірна олія соснової хвої може використовуватись у складі косметичних засобів, таких як мило, шампуні, лосьйони тощо. Вона допомагає зміцнити шкіру та волосся, а також має антиоксидантні властивості. 6. Використання в побуті: ефірна олія соснової хвої може бути використана для виготовлення природних засобів для прибирання. Вона має антимікробні властивості, які допомагають у боротьбі з бактеріями та грибками. Важливо пам'ятати, що перед застосуванням ефірної олії соснової хвої необхідно переконатися, що вона знедійснюється медичним фахівцем або відповідним спеціалістом. Використання неякісних або неправильно розведених олій може викликати алергічну реакцію або інші негативні наслідки.
Основні
ВиробникУкраїна ТД
Користувальницькі характеристики
Вага30 г
Висота7 см
Довжина3.5 см мм
МатеріалОлія
Ширина3 см см
  • Ціна: 85,50 ₴