Гейзерна кавоварка виготовлена з якісних та екологічно чистих матеріалів.
З цією гейзерною кавоваркою ви відчуєте, наскільки зручніше заварювати каву, адже тепер вона ніколи не збіжить!
Оптимальний об'єм ще один великий плюс цієї гейзерної кавоварки.
Ця гейзерна кавоварка займе гідне місце на вашій кухні.
Основні характеристики Кавоварка
Матеріал неіржавка сталь
Матеріал ручки бакеліт
Кількість порцій 4,
Об'єм 200 мл
Як приготувати каву в гейзерній кавоварці:
- налити в нижній резервуар води до обмежувальної риси
- засинати відповідну кількість меленої кави у фільтр
- всі частини ретельно стикати, якщо не хочете після відмивати кухню
- поставити кавоварку на вогонь
— насолоджуємося ароматним напоєм.
Тонкості приготування кави гейзерним способом:
- Для гейзерної кавоварки потрібно брати каву середнього помелу, а ще краще — навпіл середній і великий помел. Тоді кава виходить ароматнішою.
- Крім кави, у гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трав'яні складки, за тією ж технологією.
— Після використання, всі частини кавоварки, що контактують із кавою, бажано мити з мийним засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кава повільно та постійно буде примішуватися смак прогорського жиру, попередньої кави та накипу.
Основні | |
---|---|
Тип використовуваної кави | Мелений |
- Ціна: 440 ₴