Напевно, багато шанувальників перепелиних яєць, під час приготування різних явств із цих самих яєць - пробували акуратно розбити яйця, але трохи надавши на шкаралупу, часто стикаються з тим фактом, що воно вже роздавилося і все вміст змішалося з шкаралупою... Скорлупа в перепелиних яєць дійсно така, що її можна зламати, розрізати, але розбити, у нашому розумінні сенсу цього слова не можна. Перепеливе яйце, крім тонкої шкаралупи, має й порівняно міцну підшвидкувату оболонку. А сама шкаралупа, крім плямистого малюнка, отриманого в барвистій камері яйцевода, має зверху захисний шар, кутикулу, яка захищає перепелине яйце від проникнення всередину мікробів і будь-якої іншої чистоти.
Ось і ми були трохи здивовані, побачивши ось таке цікаве пристосування для легкого й акуратного розкриття перепелиний яєць — спеціальні ножиці!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал ручки | Пластик |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | 03-т. зелений |
- Ціна: 100 ₴